2020. március 19., csütörtök

12 hetes helyzetjelentés / Status report, week 12

Boszorka és Citerás kölykei immár 12 hetesek lettek a héten... négyen közülük már elköltöztek új családjaikhoz, egyikük marad velünk, egyikük - egy kislány - pedig visszamondás miatt még keresi álomgazdiját! ( - frissítés: azóta már ő is megtalálta! )
The Boszorka-Citerás puppies are 12 weeks old this week... four of them already live with their new families, one of them stays with us, and one - a little girl - due to cancellation, is still looking for her loving owner! ( - update: she's already found it! )

A gazdikereső kislány / The girl, who is still waiting for her lovely family:




Így most már csak ketten vannak itt a picik közül... Boszi minden egyes kölyke költözését megérezte, volt hogy már reggeltől kezdve nem tágított mellőlük, volt hogy pár órával az új gazdi érkezése előtt végigpuszilgatta őket... de most, hogy már csak ketten vannak itt, ugyanúgy lecsekkolja őket, tanítgatja... sőt, néha kedvet kap hozzá, hogy hatalmasakat játsszon velük: 
Now, only 2 of them are here... Boszi anticipated the movements of her each puppies; sometimes she fixed herself in front of their place and didn't want to leave for anything, sometimes some hours before the arriving of sometimes Boszi is playing with them: 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése