2020. február 3., hétfő

6 hetes fotók / Photos of week 6


Lányok / Girls:

   --- Adelhaid ---

Ő a legkisebb, nagyon bájos, érdeklődő kiskutya - ő képes egy kaviccsal is elfoglalni magát, ha a többiek nem akarnak éppen játszani. Leleményes, okos, a kinti helyükön Agenorral ketten ők voltak azok, akik azonnal megtanulták a csapóajtó használatát.
The smallest one, so lovely, curious puppy girl - she can busy herself even with a pebble, if the others don't want to play. She is so clever - with Agenor, they've learned first, how to use the trapdoor. 



   --- Anastasia --- 

Nagyon szép kislány,  ő is elég leleményes. Szívesen játszik elsősorban lánytesójával, Adelhaid-el, követi, tanul tőle nagyon gyorsan (pl még a benti helyükön Boszi kanapéjára hogy kell felmászni, stb). A játékát bevédi a többiekkel szemben.
Very nice girl, she is also inventive. She loves playing, especially with her sister, Adelhaid, she follows her and learns fast from her (for example: inside, how to climb up to Boszi's couch). She protects her toys against her brothers and sister. 



Fiúk / Boys:

   --- Anselmus ---

Határozott kan, morog, ugat, amikor jogosnak gondolja, de ugyanakkor nagyon szépen figyel az emberre, nem tolakodó, nem harapdál, csak odajön és egyszerűen leül mellém. A nézésének nem lehet ellenállni! 😀
Strong male, he is grumbling and barking if he feel he is right, but he listens to people so much, he is not indiscreet, he doesn't nibble my hand, he just comes to me and sits down there. His look is irresistible! 😀



    --- Adalbert ---

Ő a legnagyobb, és egyben legdominánsabb kiskutya, próbálja feszegetni a határokat. Mindig vidám, lelkes, fotókhoz szépen beáll és figyel - ebből kifolyólag jó lenne, ha olyan helyre kerülne, ahol kiállításokra is ellátogathatna, de fontos hogy határozott gazdija legyen.
He is the biggest and the most dominant puppy. He is always happy, stands well by photoshooting and listents great - so it'd be good to have a show-home for him, with a stong-minded owner.



   --- Abony ---

Őt a gyomrán keresztül lehet megfogni, él-hal a finom falatokért, ő a legnagyobb "zabagép". 😀 Ebből kifolyólag könnyen motiválható kajával, gyorsan is tanul, ő ideális családi kutya.
He is a real "chow hound", he can be motivated well with food. He learns fast, he can be an excellent family dog. 😀


   --- Agenor ---

Ő megfontolt, okos kiskutya (ld. Adelhaid-el csapóajtó kiismerése), de már odabent, az elletőládából is ő tudott kijönni elsőként. Kíváncsi, bátor (innen e neve is); a porszívótól kezdve a felmosón át, minden tárgy azonnal felkeltette az érdeklődését és ment megismerkedni vele félelem nélkül.
He is a quite level-headed clever puppy (for example the case with Adelhaid and tha trapdoor), but also he was the first, who could come out from their inside place. He is curious (his name originates from here); he finds everything interesting, from the vaccuumcleaner to a mopping buckat, he gets closer to things without any fear.



További fotók / More photos: 

https://www.facebook.com/pg/napsugarfarm/photos/?tab=album&album_id=1341948042644899





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése